UNIQUE ASIA SUSHI

UNIQUE ASIA SUSHI Unique Asia Sushi

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 751 reviews
15 May 2021 at 22:02 Super lekkere sushi ! Mijn favoriet...
13 May 2021 at 22:56 Terrible delivery, I can't even rate the food because they still haven't delivered it. Haha. First and definitely last time ordering here. After multiple times calling and waiting for an answer, I was led on for an hour waiting for some information...
11 May 2021 at 21:54 Tijd was niet correct
11 May 2021 at 21:51 Zaten de verkeerde dim sum bij. Ze daardoor niet kunnen eten. (Vlees ipv veggie)
10 May 2021 at 15:45 Bij mijn bestelling had ik zonder goed te kijken Dimsum kip besteld ipv Dimsum vegetarisch. Na 20 min merkte ik mijn foute bestelling. Ik heb het restaurant gebeld en het was te laat om aan te passen, toch werd het aangepast, Klantvriendelijkheid ten top!
10 May 2021 at 8:50 Zeer lekker en op tijd geleverd. Perfect
10 May 2021 at 8:42 lekkere eend
10 May 2021 at 8:23 Heerlijke sushi, prijs-kwaliteit Er mocht wel een zakje meer soja saus bij voor de sushi
9 May 2021 at 8:20 Super lekker De sushi is een echte aanrader
9 May 2021 at 0:38 Top!
8 May 2021 at 13:43 Top service en kwaliteit..
6 May 2021 at 22:19 Eten werd binnen een half uur bezorgd. De sushi was vers, groot en lekker. Wok kip met noodles was veel en goed op smaak.