UNIQUE ASIA SUSHI

UNIQUE ASIA SUSHI Unique Asia Sushi

order food online

Recentreview


4 stars out of 809 reviews
1 Aug 2021 at 21:54 Zo vriendelijk korier.
1 Aug 2021 at 14:30 Wij hadden om 18u15 besteld, een boot voor 2 personen. Het bezorgadres was niet ver van het restaurant, we hadden ons eten pas om 20u na een aantal keren te bellen. Niet tevreden!
31 Jul 2021 at 19:32 Top.
31 Jul 2021 at 18:41 Most horrible duck ever!
30 Jul 2021 at 22:20 Lekker eten
28 Jul 2021 at 19:21 Alles super. Was heel lekker en vriendelijke mensen die bezorgde.
28 Jul 2021 at 19:14 Lekkere sushi, vriendelijke bezorger
21 Jul 2021 at 17:15 Food was delivered 35 mins late . Wouldn’t dare to eat the sushi because it look bad already
21 Jul 2021 at 0:18 The food didn't taste like the advertised dishes. It's like the cook only saw a picture and guessed the flavour. I don't think we'll order here again.
15 Jul 2021 at 9:51 Alweer een heerlijk en ruime portie. Deze keer had de bezorger wel gewoon aangebeld, op de dorpel gezet, en weg gereden voor ik aan de deur was. Ik vermoed dat het druk was, maar toch wel onpersoonlijk en beetje onbeschoft…
13 Jul 2021 at 21:55 Heerlijk
7 Jul 2021 at 19:39 Door die verpakking en de wasabi en gember die erin zit smaken de sushi daarnaast er ook naar. Bezorger belt aan en vertrekt direct, niet eens de tijd om te zeggen dat die juist belde..